Zanco S-Pen – Okostelefon helyett, okos mindenes

A Zanco S-Pen az alig tíz esztendeje alapított Zini Mobiles Ltd. újdonsága. A brit manufaktúra évek óta jelen van a mobil üzletágban, ezúttal azonban egy igazán formabontó termékkel álltak elő.


A Zanco Smart-Pen először is a világ legvékonyabb mobiltelefonja, de a hívásokon túl számos dologra használható az eszköz. A henger alakú, vaskos érintőtoll egészen kis helyet foglal, dupla kamerát dolgoztat és mikrofont visel, így hang és kép rögzítésére egyaránt alkalmas. Az eszközzel kényelmesen lehet írni és rajzolni, jegyzeteket készíteni vagy vázlatokat készíteni, de igény esetén lézeres pointerként is bevethető.

A készülék 0.96 hüvelykes színes kijelzővel rendelkezik aminek előnye, hogy egészen keveset fogyaszt. A számbillentyűk mellett, dedikált funkciókat aktiváló gombokat és navigációs felületet is kapunk. A toll Bluetooth 3.0 technológiát használ, egyszerűen és gyorsan társítható a kompatibilis eszközökhöz. A telefonkönyvbe ötszáz szám fér el, ezen felül száz szöveges és húsz hangüzenet tárolására van lehetőség. A beépített FM rádió utazás vagy sportolás közben tehet jó szolgálatot. A Zanco S-Pen kifejezetten izgalmas kiegészítő, ami alaposan megmozgatta az érdeklődőket, ugyanis a Kickstarteren promózott eszköz, ötszörösen teljesítette a kitűzött célt.

A Zanco kémfilmekbe illő apróságáért jelenleg, mindössze 50 dollárt kell kifizetni, az első szállítmányok jövő áprilisban esedékesek.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?