Küszöbön a második generációs LG CineBeam projektor

Az új LG CineBeam projektor kompakt kialakítású, ultra-rövid vetítési távolsággal dolgozik és bármilyen felületre képes vetíteni.


Az LG Electronics a hamarosan nyitó CES2019 expón készül bemutatni legújabb modelljét. A készülék az újabb fejlesztések mellett az első CineBeam projektor legjobb tulajdonságait örökíti tovább. A korábbi változat (HU80K) a kiváló képminőségen túl a felhasználóbarát kialakítással is feltűnést keltett, így a mérnökök ezeket a tulajdonságokat igyekeztek tovább finomítani.

A projektor UST technológiát használ, így a faltól öt centire elhelyezve 90 hüvelykes kép megjelenítésére képes. Akinek az a képméret nem elegendő, húsz centiről 120 hüvelykes éles és kontrasztos képben gyönyörködhet. Az LG HU85L jelzésű projektor az elődhöz hasonlóan 2500 ANSI lumen fényerőt kínál, így világosabb helyiségekben is jól használható, pontos színhűséggel dolgozik. A készülék megkapta az LG ThinQ technológiáját, így a szóbeli utasításoknak is engedelmeskedik. Ezen felül kapunk beépített streaming opciókat, kényelmi funkciókat, valamint USB, HDMI és Ethernet konnektorokat. Az újdonság ára és a forgalmazás kezdete egyelőre nem ismert.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?