Irodai székhez csatolható expander a NOONCHI

Bár a NOONCHI rendszer hatékonysága megkérdőjelezhető, arra bizonyosan alkalmas az eszköz, hogy egy hosszabb ebédidő alatt átmozgassuk vele megfáradt tagjainkat.


Az irodai székre csatolható izomerősítő ötlete Andy Lujan fejéből pattant ki, aki bevallása szerint közel két évet töltött az eszköz tökéletesítésével. A NOONCHI állítólag úgy lett kialakítva, hogy alaposan megmozgassa a fő izomcsoportokat, ráadásként vannak gyakorlatok, amihez még a székből sem kell felállni.

A meglehetősen egyszerű eszközt hevederekkel lehet a székhez rögzíteni. A fejlesztő állítása szerint gyakorlatilag bármilyen támlás széken biztonsággal elhelyezhető, könnyű beállítani és használni. A csomag különböző ellenállással rendelkező szalagokat tartalmaz, amelyek cserélgetésével könnyíthető vagy nehezíthető az edzés. A szalagokat az alkalmazni kívánt gyakorlatnak megfelelően kell felcsatolni, aztán indulhat a móka. A NOONCHI jelenleg a Kickstarteren futja a köröket, sikeres finanszírozás esetén az első darabokat májusban kezdik szállítani.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?