Csak a képzelet szab határt a méreteknek és az arányoknak. Meg esetleg a józan ész.

Las Vegasban a CES előtt a Samsung (újra) bemutata a Micro LED televízióját. Azért írjuk, hogy “újra”, mert a The Wall nevű Micro LED készüléke már tavaly is a piacon volt (itthon nem volt kapható) és most ennek az új verzióját láthattuk az Aria hotel konferenciaszintjén berendezett “tévésimogatóban”.

Az új The Wall bemutató modellje 219 hüvelykes képátlóval lett összerakva, ami egy átlagos otthonba már komoly elhelyezési nehézségeket hozna magával, így láthattunk itt kisebb, vagy egészen extrém, 9×3-as, vagy 1X5-ös képarányú installációkat is.

Emellett két újdonság volt még itt megemlítve. Egyrészt az új, nem modulokból összerakott, hanem “hagyományos” Micro LED tévé, ami egy kissé decensebb 75″-os képátlóval rendelkezik és 4k felbontáson pörög.

Ebből sok még nem látszik, de igyekszünk a kiállításon jól körbefotózni.

Az igazi érdekesség azonban egy bejelentés volt, mely szerint az új, 2019-es Samsung modellek, illetve egy frissítés után a 2018-asok is

Apple Airplay 2 és iTunes támogatást kapnak.

Az most mindegy, hogy ezt eddig egy Apple TV simán megoldotta, az is mindegy, hogy a kis fekete box ezután is többet fog tudni egyszerű iTunes és AirPlay támogatásnál, a lényeg az, hogy: