A minimalista esztétikán túl a Samsung Space Monitor, egy funkciókban gazdag, nagy teljesítményű monitor. Az újdonság irodai vagy otthoni környezetben egyaránt kiválóan használható.

Soha nincs útban

A Space Monitor funkcionális, egyedi kialakítású modell. A 27 hüvelykes változat QHD, míg a 32 hüvelykes modell 4K UHD felbontással rendelkezik. A megjelenítő 60 Hz frissítési frekvenciával, 4 ms válaszidővel és 250 cd/m2 fényerővel dolgozik, s minden irányból 178 fokos betekintési szöget kínál. A panelt három oldalról vékony keret határolja, így a készülék használaton kívül szépen idomul a környezetéhez. A PBP (Picture-By-Picture) és PIP (Picture-In-Picture) funkcióknak köszönhetően a monitor két forrás jeleit képes egyszerre fogadni, a második forrás átméretezve a képernyő bármely pontján elhelyezhető.

Az asztal lapjához rögzíthető állvány (Height Adjustable Stand) segítségével a kijelző gyorsan és egyszerűen a megfelelő helyzetbe állítható. Az állvány nemcsak helyet takarít meg, hanem a kábelkezelés problémájára is megoldást kínál, mivel a táp és a HDMI kábelek a falikarba süllyesztett csatornában futnak. A különleges rögzítés miatt a készülék nyilvános helyeken vagy könyvtárakban is jó szolgálatot tehet. A robusztus csuklópánton állítható (3,5-90 mm) bilincs kapott helyet, így a készülék a legtöbb asztallapra biztonságosan felszerelhető.