Új DJ lemezjátszót készített a Technics

A Technics SL-1200MK7 közvetlen hajtású lemezjátszó, amely a hetvenes évek elején piacra dobott SL-1200 lemezjátszó örökségét hordozza. Az elődmodell könnyen kezelhető, pontos és tartós készülék volt nem véletlen, hogy mintegy három és félmillió darabot értékesítettek belőle.


Az SL-1200MK7 hosszú idő óta az első új DJ lemezlejátszó. A készülék elegánsan fekete, a kezelőszervek megőrizték a sorozatra jellemző elrendezést. A lemezjátszó új DJ lejátszási funkciókkal (pl. fordított lejátszás) rendelkezik, míg tűt, nagy fényerejű és hosszú élettartamú LED világítja meg, aminek fényerőssége is színe szabályozható. A lemezjátszóra stabil rotáció és erőteljes nyomaték jellemző; a mikroprocesszor irányította motorvezérlés gondoskodik arról, hogy a készülék pontosan reagáljon a különböző DJ technikákra.

A készüléket hagyományosan S alakú hangkarral szerelték, aminek csöve könnyű és nagy merevségű alumíniumból készült. A kardános felfüggesztésű lejátszókar és a precíziós csapágyak gondoskodnak a kiváló nyomkövetési teljesítményről. A kétrétegű lemeztányér hátoldalára gumibevonat került, ami segít elnyelni a nemkívánatos rezgéseket, de a készülékházat is úgy tervezték, hogy tompítsa a rezonanciát. A lemezjátszót leválasztható kábelekkel szállítják, így egyszerűbb a karbantartás és a bővítés.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?