Két Blu-Ray lejátszóval jelentkezett a Panasonic

A Panasonic két Ultra HD Blu-ray lejátszót mutatott be, amelyek méltán számíthatnak a házimozi-rajongók figyelmére. Mindkét modell támogatja a HDR10+ technológiát és társítható Dolby Atmos házimozi-rendszerekhez.


A DP-UB150 és DP-UB450 típusjelzésű készülékek a fényerő jelenetenkénti szabályozásával, élethűen képesek megjeleníteni a HDR tartalmakat. Aki kicsit többet szeretne az UB450 még a Dolby Visiont is kezeli. A lejátszók támogatják a Dolby Atmos technológiát, így az arra alkalmas audioeszközökkel társítva, lenyűgöző 3D hangtér létrehozására képesek. A lejátszók a hagyományos hangformátumokon kívül a nagy felbontású állományokkal is megbirkóznak, így a remek látvány mellé, jó hangzás is társul.

Mindkét eszköz képes a fényképezőgéppel vagy videokamerával készített 4K (MP4 formátumú) videók lejátszására, de a JPEG fájlok 4K felbontásban történő megjelenítése sem jelent akadályt. A modellek kettős HDMI kimenettel rendelkeznek, külön továbbítják a videó és audio jeleket, amivel kiszűrhetők a nem kívánt zajok. A patinás, fennállásának századik évét maga mögött tudó vállalat, igyekszik mindent megtenni az otthoni szórakoztatás minőségének magas színvonaláért.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?