A Panasonic két Ultra HD Blu-ray lejátszót mutatott be, amelyek méltán számíthatnak a házimozi-rajongók figyelmére. Mindkét modell támogatja a HDR10+ technológiát és társítható Dolby Atmos házimozi-rendszerekhez.

A DP-UB150 és DP-UB450 típusjelzésű készülékek a fényerő jelenetenkénti szabályozásával, élethűen képesek megjeleníteni a HDR tartalmakat. Aki kicsit többet szeretne az UB450 még a Dolby Visiont is kezeli. A lejátszók támogatják a Dolby Atmos technológiát, így az arra alkalmas audioeszközökkel társítva, lenyűgöző 3D hangtér létrehozására képesek. A lejátszók a hagyományos hangformátumokon kívül a nagy felbontású állományokkal is megbirkóznak, így a remek látvány mellé, jó hangzás is társul.

Mindkét eszköz képes a fényképezőgéppel vagy videokamerával készített 4K (MP4 formátumú) videók lejátszására, de a JPEG fájlok 4K felbontásban történő megjelenítése sem jelent akadályt. A modellek kettős HDMI kimenettel rendelkeznek, külön továbbítják a videó és audio jeleket, amivel kiszűrhetők a nem kívánt zajok. A patinás, fennállásának századik évét maga mögött tudó vállalat, igyekszik mindent megtenni az otthoni szórakoztatás minőségének magas színvonaláért.