RAZER RAPTOR – Harapós belépő a játékos kijelzők világába

A Razer Raptor elnevezésű monitora a gyártó első megjelenítője, ami a tervek szerint már idén nyáron vihető lesz. Az újdonság a stílusos megjelenés mellett, látványos megoldásokkal intéz frontális támadást a játékosok pénztárcája ellen.


A RAZER Raptor szinte keret nélküli 27 hüvelykes, WHQD (2560×1440) IPS kijelzőt visel, amely legfeljebb 144 Hz-es képfrissítés mellett képes dolgozni. A válaszidő alaphelyzetben 7 ms, amely érték szoftveresen tovább csökkenthető. A készülék természetesen támogatja az AMD FreeSync eljárást és HDR kompatibilis. A kijelző 420 nit maximális fényerővel dolgozik, 95 százalékban fedi le DCI-P3 színteret és 1000:1 kontrasztarányt kínál.

A panelt egyetlen masszív talpon helyezték el. Az állvány alsó részén Razer Chroma LED szalag fut körbe, míg a hátoldalba praktikus kábelcsatornákat martak, hogy a zsinórok könnyebben szelídíthetők legyenek. A megjelenítő magassága csúszka segítségével állatható, de a dönthetőségről sem feledkeztek meg. A készülék támogatja a PIP (Picture-in-Picture) és PBP (Picture-by-Picture) funkciókat, ami megkönnyíti a kreatív feladatok elvégzését. A monitorra DisplayPort 1.4, HDMI 2.0a, USB-C és USB-A konnektorok kerültek. A Razer Raptor megjelenési ideje egyelőre nem ismert, de az infók szerint 700 dolláros áron kerülhet a boltok polcaira.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?