A Mobvoi a klasszikus termékvonala mellett a sportos életmódot kedvelőket is igyekszik kiszolgálni. A vállalat olyan okosórákat mutatott be, amelyek akár vízben is használhatók.

Hegyen-völgyön és vízen

A TICWATCH S2/E2 modellek legnagyobb újítása a TicMotion elnevezésű, mesterséges intelligenciára épített proaktív mozgáskövető rendszer. A megoldás lényege, hogy az egyes tevékenységek követése és naplózása nem külön-külön történik. Egy összetett algoritmus folyamatosan figyeli a felhasználó mozgását, képes automatikusan felismerni a mozgásfajtákat, s annak megfelelően rögzíteni az adatokat. A rendszer különösen nagy figyelmet fordít az úszás elemzésére, gépi tanulást alkalmaz, képes megkülönböztetni a csapásokat, pontosabban méri a sebességet és a megtett távolságot.

A MIL-STD-810 szabványnak megfelelő készülékek nagy hidegben és melegben is jól teljesítenek, s természetesen fokozottan bírják a vizet, port és az ütődéseket. A polikarbonát burkolat alatt Snapdragon Wear 2100 processzor és 415 mAh kapacitású telep lapul. A Wear operációs rendszert futtató készülékek 1,39 hüvelykes AMOLED kijelzőt viselnek, amelyek kényelmesen és gyorsan személyre szabhatók. Az órák fejlett hálózati kapcsolatokat és GPS (GLONASS, Beidou, Galileo) szolgáltatást kínálnak, valamint Google Assistant támogatással rendelkeznek.