A Shuttle XPC DH370 a helytakarékos megoldások kedvelőinek igyekszik alternatívát kínálni. A kompakt masina a legújabb generációs processzorokat dolgoztatja, számtalan csatlakozóval rendelkezik, s egyszerre akár három monitor kiszolgálására is képes.

Kicsi bors…

A gyártó legújabb modellje egészen kis helyen elfér. A megújított háznak és a hatékony hűtésnek köszönhetően a készülék a nyári hőséget is jól tolerálja. Az apróság legfeljebb hatmagos, nyolcadik generációs Intel Core processzorok fogadására képes, de Pentium és Celeron lapkákkal is megvásárolható. A platform maximum 32 GB (2×16 GB) DDR4-2666 memóriát támogat, integrált grafikus vezérlőt és PCI-E csatolókat kapott. A mini PC támogatja az Intel Optane memória technológiát, amely jelentősen gyorsíthatja a rendszer teljesítményét.

A gép egy 2,5 hüvelykes merevlemez vagy SSD, illetve M.2 NVMe SSD tárolónak biztosít helyet. A villámgyors vezetékes adatátvitelt két Intel i211 Gigabit LAN csatlakozó, valamint a Wake On LAN és a Teaming Mode funkciók segítik. A készülékre DisplayPort 1.2 és USB konnektorok, valamint egy HDMI 2.0a kimenet is került, amely támogatja a 4K és nagy dinamikus tartományú (HDR) videók továbbítását. A burkolaton VESA furatok is helyet kaptak, így a doboz az arra alkalmas kijelzők hátoldalára is felrögzíthető. A Windows 10 (64 bit) vagy Linux operációs rendszert futtató Shuttle XPC DH370 244 euróért vásárolható meg.