Bővíti játékos monitor kínálatát az AOC

Az AOC G1 sorozatának újabb tagja kellemes külsővel, jó csatlakozási lehetőségekkel, játékosoknak szánt extrákkal és visszafogott árcédulával veszi be magát a boltokba.


A CQ32G1 jelzést viselő készülék 31,5 hüvelykes, hajlított (1700 R) VA panelt visel, amit egészen vékony káva határol. A kijelző 2560 x 1440 képpontos (QHD) felbontással dolgozik, 144 Hz-es képfrissítés és 1 ms válaszidő mellett. A készülék a zökkenőmentes játékélmény érdekében támogatja az AMD FreeSync technológiát, s egy kis barkácsolással (driver update) a G-Sync is elérhető.

A készülék megkapta a villódzást megakadályozó (Flicker Free) és a kék fény káros hatását csökkentő (Low Blue Mode) eljárásokat. A játékosok kedvét keresi az AOC Game Color funkció, aminek a látvány finomításában van szerepe. A panelt magasságában állítható masszív állvány tartja, de szokás szerint a kijelző döntésére és elforgatására is lehetőség van. Integrált hangszórókat ezúttal nem kapunk. A készülék hátoldalára HDMI 2.0, HDMI 1.4 és DisplayPort 1.2 konnektorok kerültek. Az AOC CQ32G1 monitorért 399 eurót kell a pénztáraknál hagyni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?