Samsung hardverrel jöhet a Motorola P40

Egyelőre nem hivatalos, de a Motorola P40 lehet a márka első Exynos 9610 lapkakészletet használó telefonja. A készülék ezen kívül lyukas kijelzővel és 48 megapixeles hátlapi kamerával futhat be.


A Lenovo birtokában lévő márka a hírek szerint, két olyan telefonon is dolgozik, amelyek a Samsung Exynos 9610 lapkára épülnek. Az egyik készülék minden jel szerint a Motorola P40 phablet lesz. A készülék a trendeknek megfelelően lyukas kijelzőt (6.2 hüvelyek) visel majd, amely szinte a teljes előlapot beteríti, csupán logónak helyet biztosító alsó káva tűnik kicsit szélesebbnek.

A burkolat alatt lapuló chipset mellé, várhatóan 3/4 GB operatív memóriát, valamint 32/64/128 GB tárhelyet csomagol a gyártó. Az üveggel fedett hátlapon a logó alá rejtett ujjlenyomat-olvasón kívül, egy segédfénnyel megtámogatott, dupla kamera kelleti magát. A rendszer fő attrakciója az infók szerint egy 48 megapixeles szenzor lesz, amihez egyelőre ismeretlen szoftveres támogatás tartozik. A készülék természetesen LTE és WiFi képes, kapunk NFC támogatást és Android Pie rendszert. A telefont 3500 mAh kapacitású telep látja majd el energiával.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?