A modern technológia lassan az élet minden területére beszivárog. Okos és viselhető eszközök segítenek rendszerezni napjaink. A képrögzítésre alkalmas masinák víz alatt, vagy extrém körülmények között is használhatók, de a JULZ kameráját nem láttuk jönni.

A brit manufaktúra viselhető kamerája ugyanis a plasztikus Cock Cam névre hallgat, amiből gyorsan kikövetkeztethető, hogy az eszközt melyik testrészen kell elhelyezni. A rugalmas, könnyen tisztítható anyagból készült fütyikamera másfél órányi H.264 videó (1080p) rögzítésére képes, amit az eszköz mp4 formátumban tárol. Miután a bevetés helyszíne kevésbé megvilágított a kamera éjjellátó funkcióval is rendelkezik, így minden körülmények között jó minőségű felvételek készülhetnek. A vállalat sietett leszögezni, hogy a kényelmetlen szituációk elkerülése végett a felvételek sosem kerülnek felhőbe, ahhoz kizárólag a felhasználók férhetnek hozzá.

A WiFi kapcsolatot használó eszközhöz egy társalkalmazás is tartozik, amin keresztül megtekinthetők és megoszthatók(!) az elkészült pályaművek. A vállalat jelenleg az alkalmazás frissítésén, illetve olyan funkción dolgozik, ami FaceTime jellegű élő közvetítést tesz majd lehetővé. A Cock Cam jelenleg 160 dollárért rendelhető, ha valakinek a beszerzés előtt kellene egy kis biztatás, ebből a demonstrációs kisfilmből képet kaphat az eszköz alkalmazási területéről.