Új monitorral bővült a Philips B sorozata

Az általánosan elterjedt 16:9 aránnyal szemben a Philips 252B9 16:10 oldalarányt kínál, így a készülék nem csupán a klasszikus műveletekhez, hanem grafikai és fotós feladatokhoz is elegendő felülettel rendelkezik.

A monitor 25 hüvelykes, W-LED megvilágítású IPS panelt kapott. A 1920×1200 képpontos felbontást kínáló megjelenítő az NTSC színtér 90, míg az sRGB színtér 107,5 százalékát képes lefedni. A készülék 5 ms válaszidővel rendelkezik, 300 cd/m² csúcs fényerővel dolgozik és 1000:1 tipikus kontrasztarányt kínál. A megjelenített tartalom optimalizálásáról a SmartImage eljárás gondoskodik.


A készülék beépített PowerSensorral rendelkezik, amely ha nem észlel személyt a képernyő előtt, energiatakarékossági okokból csökkenti annak fényerejét. A monitor megkapta a termékcsaládra jellemző FlickerFree, villódzás csökkentő technológiát, szemet károsító kék fénysugarakat szűrő Low Blue, valamint a papírhoz hasonló olvasási élményt kínáló EasyRead funkciókat.

A SmartErgoBase monitortalp lehetőséget biztosít a magasság szabályozására, valamint a képernyő beállítására. A kábelek rejtett elvezetése segít rendet tartani a munkaterületen. A csatlakozók között DisplayPort 1.2, DVI-D, HDMI és VGA konnektorok, valamint USB 3.1 portok, illetve a klasszikus hang be és kimenetek találhatók. A Philips 252B9 monitor hátuljára egy kapcsoló is került, amivel teljesen leválasztható a készülék az elektromos hálózatról.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?