A közelmúltban kidolgozott termékstratégiájának részeként a RAZER olyan játékos kiegészítőket dob a piacra, amelyek egy-egy korábban bemutatott modell, megfizethetőbb változatának felelnek meg.

Vegyük mindjárt a mechanikus Black Widow billentyűzetet, amely számos megoldást örökölt a Black Widow Elite változattól. A tasztatúrát a saját fejlesztésű zöld kapcsolókkal szerelték, amiket oldalirányú erősítéssel láttak el. A módosítás nagyobb stabilitást nyújt, s hatékonyabb védelmet kínál a por és folyadékok ellen. A billentyűzet Razer Chroma és Razer Hypershift támogatással, valamint hibrid fedélzeti memóriával rendelkezik. Utóbbi akár öt játékos profil tárolására is lehetőséget biztosít, de felhőbe korlátlan egyéni profil menthető. A legtöbb alap és játékosfunkció megmaradt, ugyanakkor az extra csuklótámaszról és dedikált médiavezérlőkről le kell mondani, ha a közel ötven dolláros árkedvezményt választjuk.

A Basilisk Essential játékos egér érzékeny (6400 DPI) optikai szenzort dolgoztat. A jobbkezes rágcsáló hét programozható gombot és akár húszmillió kattintást elviselő kapcsolókat visel. A vezérlő Razer Synapse 3 kompatibilitást kínál, széleskörűen makrózható és egyénileg szabályozható világítással rendelkezik. Az új változat 50 dollárért vásárolható meg, amely húsz dolláros árelőnyt jelent a klasszikus Basilisk egérhez viszonyítva.

A sort a Razer Kraken játékos headset zárja, amely a Pro V2 örökségét hordozza. Az eszköz négy színben (neon zöld, fekete, kvarc, konzol) érhető el, rugalmas alumínium vázra épült. A fejpánt vastagabb lett, míg a fülpárnákba hűtő-gél réteg került. A füles 50 mm-es meghajtókkal és visszahajtható mikrofonnal rendelkezik. A Kraken headset 80 dollár ellenében vihető haza.