Megújult a Samsung legújabb QLED termékvonalának lifestyle szolgáltatása, amivel bárki otthonából színpompás galériát lehet varázsolni.

Az átdolgozott Háttér Módnak köszönhetően a Samsung QLED televíziók nem csupán klasszikus szórakoztató eszközként használhatók. A modellek kikapcsolt állapotban is képesek tájékoztatást nyújtani hírekről, aktualitásokról és időjárásról. Ezen kívül családi képek vagy műalkotások megjelenítésére is alkalmasak. A Samsung számos tehetséges művészt vont be a szolgáltatás fejlesztésébe. A munkában Tali Lennox, az absztrakt olajfestményeiről ismert képzőművész és divatmodell, valamint a Scholten & Baijings holland alkotópáros is aktívan részt vett.

„Büszkén mutatjuk be az új Háttér Módot, amely nemcsak a készülék kikapcsolt állapotában tölti meg élettel a kijelzőt, hanem olyan új lifestyle funkciókat is kínál, amelyek túlmutatnak a hagyományos értelemben vett tévézésen – mondta Jongsuk Choo, a Samsung vizuális kijelzőkért felelős üzletágának alelnöke. – Arra törekszünk, hogy a Háttér Módon keresztül elérhető tartalmak listáját folyamatosan bővítsük fiatal, tehetséges művészek alkotásaival, így szeretnénk alternatívát biztosítani a felhasználók számára.”