Újabb játékos monitor az ASUS műhelyéből

Tovább bővíti játékos kijelző kínálatát az ASUS. A jól konfigurálható újdonságot többek között alacsony válaszidő és G-Sync támogatás jellemzi.

A RoG Swift PG278QE jelzésű monitor ismeretlen típusú, 16:9 képarányt kínáló panelt kapott. A 27 hüvelykes WQHD (2560×1440) felbontású megjelenítő 165 Hz frissítéssel dolgozik és 16,7 millió szín megjelenítésére képes. A maximális fényerő 350 cd/m2, kontrasztarány 1000:1, míg a válaszidő mindössze 1 ms. A panel függőleges és vízszintes betekintési szöge 170/160 fok.


A monitor NVIDIA G-Sync támogatással rendelkezik, ami mellett a FlickerFree (villódzás mentesítés) és Low Blue (káros kék fényt szűrő) technológiák is megtalálhatók. A játékosok kedvét keresi a GamePlus szolgáltatás, ami különböző gamer segédeket tud a képernyőre varázsolni. A monitor széleskörűen állítható állványt kapott jó hír, hogy az egészen vékony keretek miatt akár több kijelzős megjelenítők építése is támogatott. A csatlakozók oldalra néznek; HDMI 1.4, DisplayPort 1.2, jack (3,5 mm) és USB 3.0 konnektorok jelentik a kínálatot. Az ASUS RoG Swift PG278QE monitor ára és a forgalmazás kezdete egyelőre nem ismert.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?