Kerti partik királya az Escape P9 hangrendszer

Az Escape P9 nagy teljesítményű, vezeték nélküli hangrendszer. A készüléket egyszerű kezelhetőség és jó mobilitás jellemzi, míg a kültéri használatra tervezett burkolat könnyen tisztítható.


Az Escape P9 mögött álló társaságot három évvel ezelőtt toborozta egy belga házaspár. A hangmérnök férj és ipari tervező feleség olyan hangszórót igyekezett megalkotni, amely belső térben és külső helyszíneken is jól használható. A rozsdamentes alumíniumból épített vázra, poliészterfonálból készített külső burkolat került, amiben az UV sugárzás és fröccsenő víz sem tehet kárt. A masszív, de kellemes megjelenésű készülék beépített akkumulátora (LiFePo4) legalább nyolc órára elegendő energiát képes tárolni.

A burkolat alatt négy darab 3 hüvelykes (75 mm) full-range meghajtó dolgozik, amihez egy lefelé tájolt 8 hüvelykes (200 mm) mélynyomót társítottak. A rendszer 360 fokos hangsugárzást biztosít, így minden irányból egyforma hangminőség élvezhető. A meghajtókat 100 W teljesítményű digitális erősítő hajtja, plusz egy 24 bites DSP processzor segít a megfelelő hangzás beállításában. A készülékhez iOS és Android rendszerekre is letölthető dedikált alkalmazás tartozik, ami megkönnyíti a források társítását és a zenei állományok kezelését. Az Escape P9 vezeték nélkül csatlakoztatható a Bluetooth 4.2 (aptXHD, ACC, SBC és A2DP 1.3.1) kompatibilis eszközökhöz, de két fizikai bemenetet és flash tárolót is kezelő USB konnektort is kapunk. A hangszóró a gyártó oldalán keresztül, 1000 fontért vásárolható meg.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?