Újabb hangprojektorokat jelentett be a Samsung

A Samsung Audio Lab és a Harman Kardon közös munkájának köszönhetően az újdonságok egyszerűen használhatók és kiváló térhatású hangélményt nyújtanak.

A HW-Q70R / HW-Q60R jelzésű eszközök külső tekintetében azonosak, kizárólag a teljesítmény, tudás és méret különbözteti meg őket. A készülékek elsősorban a QLED tévék hangzásjavítására születtek, de természetesen bármely tévével képesek együttműködni.


Mindkét modell esetében két saját fejlesztésű technológia szolgálja a tökéletesebb hangzást. Az Adaptive Sound eljárás elemzi a társított televízión megjelenített tartalmat, majd az aktuális jelenethez igazítja a beállításokat. A legújabb Samsung QLED tévékkel társítva a funkció automatikusan, külső beavatkozás nélkül működik, csak engedélyezni kell a tévén az AI üzemmódot. „Az Adaptive Sound segítségével a felhasználók még reálisabb hangzást élvezhetnek minden műfajban” – mondta Jongsuk Chu, a Samsung Electronics Visual Display Business ügyvezető alelnöke.

A másik újítás az Acoustic Beam technológia, amivel szélesebb hangtér hozható létre. A HW-Q70R hangprojektor Dolby Atmos és DTS: X formátumok kezelésére is képes. Ez a lehetőség eddig csak a felső kategóriás eszközökön volt jellemző. Az újdonságok vezeték nélküli (Bluetooth) kapcsolatot kínálnak, így a kompatibilis forrásokhoz csatlakozva, egyszerű hangszóróként is használhatók. A dél-koreai gyártó két projektora áprilisban lesz elérhető, egyelőre ismeretlen áron.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?