A Swift PG349Q jelzésű készülék az ASUS RoG sorozatának legújabb tagja. Az újdonság végtelenül gyors és zökkenőmentes felhasználói élményt biztosít, minden ízében a játékosok igényeinek megfelelően van hangolva.

A RoG Swift PG349Q monitort 34 hüvelykes, 3440 x 1440 képpont felbontást biztosító, ultra széles QHD IPS panellel szerelték. Az ultra széles 21: 9 képarányú kijelző, harmincöt százalékkal nagyobb hasznos felületet kínál a keskenyebb társakhoz képest. A panel görbülete (1900R) szavatolja a kényelmes használatot; a betekintési szög minden irányból 178 fok. A G-Sync támogatást élvező monitor 120 Hz frissítési rátával és 4 ms válaszidővel dolgozik, s megkapta az összes szemkímélő (Low Blue, FlickerFree) szűrőt.

Játékos eszközről lévén szó, természetesen rendelkezésre áll az összes gamer szolgáltatás és az Aura Sync világítási technológia sem maradt ki a csomagból. A készülék értelemszerűen kompatibilis és szinkronizálható az eljárást alkalmazó összes komponenssel és perifériával. A fények programozhatók, így a felhasználók kényelmesen beállíthatják a számukra megfelelő világítást. A hangokért két darab, egyenként 2W teljesítményű beépített hangszóró felel, de persze külső hangeszközök társítására is lehetőség van. A kijelző természetesen forgatható és dönthető, illetve a magasság állítása is megoldott. A kábelek rejtett elvezetése segít a rendezett környezet kialakításában. A készülékre egy DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, két USB 3.0 és egy USB 3.0 (Type-A) konnektor került, illetve füles csatlakozót is kapunk. Az ASUS RoG Swift PG349Q monitor ára egyelőre nem ismert.