Kompakt hifit rakott össze a Marantz

A Marantz Melody X elnevezésű készülék FM/DAB rádióval rendelkezik, CD lejátszási lehetőséget biztosít, hozzáfér a hálózati zeneszolgáltatókhoz és beépített HEOS multi-room technológiát kínál.


A Marantz Melody X a modern hifisták igényeinek igyekszik megfelelni. A készülék prémium anyagokból készült, hangminőség tekintetében akár a nagyokkal is képes felvenni a versenyt. A berendezés négy csatornás digitális hangerősítést kínál, igény esetén két pár hangfalat is képes kiszolgálni, független hangerő szabályzást biztosít minden párhoz. A rendszer minden komolyabb hangsugárzó meghajtására képes, rövid jelutakkal rendelkezik, amely csökkenti a torzítást és finomítja a hangélményt.

A HEOS technológiával könnyen hozzáférhetünk a digitális állományokhoz, kapcsolódhatunk a népszerű streaming szolgáltatókhoz, elérhetjük a helyben tárolt zenefájlokat. A készülék Bluetooth ill. AirPlay2 kapcsolatot is kínál, megbirkózik a nagy felbontású (24-bit/192kHz) formátumokkal és kezeli a DSD (5.6 MHz) állományokat. A rendszer ismeri a vezető hang-asszisztenseket (Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri), amelyek között egyszerűen lehet váltani. A készülék újabb generációs tévékhez, Blu-ray vagy DVD lejátszókhoz is csatlakoztatható. Az előlapra releváns információk megjelenítésére alkalmas OLED kijelző került, amely segíti a beállításokat és az üzemeltetést.

A Marantz Melody X forgalmazása április 15-én kezdődik, fekete vagy ezüst-arany kivitelben lehet majd megvásárolni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?