A svájci luxusmárka rendületlenül halad tovább a korábban megkezdett úton. A LUZLI Roller mk02 fejhallgatót a svájci órák ihlették, azok precíz kivitelézését ötvözi a magas színvonalú hangzással.

Az új pár a ROLLER mk01 és ROLLER mk03 közötti helyet igyekszik betölteni. A zárt felépítésű, dinamikus fejhallgató tiszta alumíniumból és rozsdamentes acélból készült, amire tiszta ezüst bevonat került. A fejpánt kialakítása az óraszíjak mintájára épült. A több darabból álló ízelt fejpánt miatt a fülest egészen kicsire össze lehet hajtogatni, így utaztatáskor kevesebb helyet foglal.

A leválasztható és cserélhető fülpárnák mögött, saját fejlesztésű titán meghajtók (40 mm) lapulnak, amelyek 25 mW maximális teljesítményt kínálnak. A fejhallgató lecsatolható zsinórral rendelkezik, amely igény szerint opcionális mikrofonnal ellátott kábelre cserélhető, így a készülék hívások kezelésére is alkalmassá tehető. A füles akár hordozható forráseszközökkel is meghajtható, de igazán jól komolyabb erősítéssel teljesít. A LUZLI ROLLER mk02 fejhallgató 4800 dollár ellenében a gyártó oldalán keresztül szerezhető be.