Nemsokára Európa országaiban is elérhetők lesznek a SONY AG8 Bravia televíziók. A készülékek az OLED technológia biztosította látvány mellé, egyedi hangtechnikát is kínálnak.

Az 55 és 65 hüvelykes képátlóval rendelkező SONY televíziók kijelzője páratlan kontrasztot és élethű színeket szavatol. A 4K HDR X1 Extreme képfeldolgozó processzor három eljárás – objektumalapú HDR feljavítás, Super Bit Mapping és a két adatbázisos képfeldolgozás – egyesítésével biztosítja a lehető legjobb látványt. A kombinált technológia forrástól független, nagyszerű képminőséggel kecsegtet, ráadásként a készülék a Dolby Vision képtechnológiát is támogatja.

A mozi színvonalú látvány mellett a Sony Acoustic Surface Audio funkciója biztosítja a tiszta és minőségi hangot. Az eljárásnak köszönhetően a hang közvetlenül a képernyő középpontjából áramlik a nézők felé, így a kép és hang tökéletes összhangban vannak egymással. A tévé igény esetén falra is rögzíthető, de elérhető hozzá egy 180 fokban elforgatható, magasságában szabályozható állvány, ami alatt extra soundbar is elhelyezhető. A SONY AG8 tévék Sony Android TV platformon működnek, amely a Google Play applikációk mellett közvetlen hozzáférést biztosít a YouTube, Netflix és Prime Video One alkalmazáshoz. A kényelmi funkciókat a Google Assistant hangvezérlést támogató integrációja is bővíti.