CLiGGO MusicBox – Otthoni szórakoztató rendszer

A digitális zeneszolgáltatók népszerűsége az elmúlt években sokat nőtt, így nem meglepő, ha a streaming eszközök iránt is nagyobb lett a kereslet. A CLiGGO MusicBox helytakarékos all-in-one hangrendszer, illetve annál kicsit több.


A MusicBox egy hordozható rendszer, amelyet elsősorban streaming eszköznek szántak, de intelligens otthonok rendszeréhez társítva az ahhoz tartozó komponensek vezérlésére is használható. A készüléket 8 hüvelykes (1280 x 800 képpont) LCD IPS multitouch kijelzővel szerelték, ami alatt két darab 3W teljesítményű beépített hangszóró, s egy basszus radiátor kapott helyet.

A rendszert négymagos Snapdragon processzor szolgálja ki, míg a zökkenőmentes működésről 2 GB operatív memória gondoskodik. A belső tároló mérete 16 GB, amihez 80 vagy 512 GB opcionális tárhely választható. A készülék Bluetooth, Chromecast és WiFi csatlakozást is kínál, így bármilyen kompatibilis hangeszközzel társítható.

A doboz Android architektúrára építkezik, így a Spotify, a Google Play, az Apple Music, a Deezer vagy a Soundcloud kínálatához egyaránt hozzáférést biztosít. A 2 megapixeles beépített kamerának köszönhetően az eszköz videó funkciókat is kínál. A Photo Booth alkalmazás támogatja a képek megosztását a Facebookon, Instagramon és a Twitteren, de szabványos fotónyomtatóra is átküldhetők a legjobbnak ítélet felvételek. A rendszer mágneses kábelen keresztül gyorsan és kényelmesen tölthető, egy etetéssel nyolc órás üzemidőre lehet számítani. A CLiGGO MusicBox jelenleg a végső tesztelés fázisában van az első darabokat szeptemberre ígéri a csapat.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?