Egyedi hűtéssel támad a Nubia Red Magic 3

Alig hat hónappal a második Red Magic után a ZTE újra a játékosokat veszi célba. A következő generációs modell csúcsra járatott hardverrel és hibrid hűtéssel igyekszik újfent becserkészni a gamereket.


A játékos telefonok egyik gyenge pontja a hűtés. A Razer Phone 2 terhelés alatt hajlamos főzni a hardvert, ahogy a forrófejű Asus ROG telefon is extra hűtésre szorul. A Nubia Red Magic 3 telefonba a balesetek elkerülése végett hibrid megoldás került, azaz a megújított folyadékhűtés mellett, szabályozható légkavaró gondoskodik a megfelelő üzemi hőmérsékletről.

A készülék a második változat által meghatározott stílusjegyeket viszi tovább, ugyanakkor kicsit nagyobb lett. Ezúttal ugyanis 6,65 hüvelykes FHD+ felbontású, 90 Hz frissítési frekvenciát és HDR támogatást is kínáló AMOLED kijelző kelleti magát az előlapon. A motorház alatt Snapdragon 855 lapka zakatol, legfeljebb 12 GB operatív memória és 256 GB fedélzeti tároló mellett. A kimaxolt kiosztás mellé a gyártó szerényebb (6/64 GB és 8/128 GB) opciókat is kínál.

A képalkotás egy játékos készülék esetében másodlagos, így előre és hátra is csupán szimpla kamera került. A front oldalra 16 megapixeles (f/2.0) szenzort pakoltak a mérnökök, míg hátul 48 megapixeles (f/1.7) kamera kapott helyet. A funkciók között megtalálható pl. a 8K felvételi lehetőség és a szuper lassítás, ami arra enged következtetni, hogy a társaság azért igyekezett a legtöbbet kihozni a rendszerből.

A szélekre ezúttal is érintésérzékeny gombok kerültek, amikhez különböző funkciók rendelhetők, van haptikus visszajelzés és a dedikált e-sport gomb is megmaradt. A hangszórók az előlapra kerültek, kapunk DTS:X és 3D sztereó támogatást egyaránt. A készülék étvágyát 5000 mAh kapacitású, 30 wattos gyorstöltést támogató akkumulátor hivatott kielégíteni. A Nubia Red Magic 3 forgalmazása május 3-án kezdődik 430 dolláros alapáron.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?