Az AirLoop 3-in-1 fülhallgató érdekessége, hogy teljesen vezetékmentes üzemmód mellett, nyakpánttal vagy vezetékes módban is használható.

Az AirLoop 3-in-1 fülhallgató IPX7 tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát a készülék izzadság, nedvesség és por ellen is védett. A fülesbe alacsony fogyasztású Qualcomm QCC 3020 chipset került, így egészen sokáig képes muzsikálni egy töltéssel. A 84 mAh kapacitású akkumulátor teljesen vezetékmentes üzemmódban tíz órás üzemidőt szavatol, míg nyakpánttal használva plusz három órát kapunk. A füleshez természetesen egy töltő/dokkoló is tartozik, ami nyolcvan (!) órányi energiát képes egyszerre tárolni.

A fülhallgató CVC zajszűréssel rendelkezik és hanggal is vezérelhető, illetve olyan érzékelőt is kapott, ami automatikusan lekapcsolja a készüléket, ha az nincs fülben. A készülék Bluetooth (aptX, SBC, AAC) modul segítségével csatlakozhat a különböző forrásokhoz, míg a zsinórokat speciális mágneses csatlakozó tartja helyén, ami a gyártó szerint nincs negatív hatással az adatátvitelre és hangminőségre. Jó hír, hogy a vezérléshez szükséges gombok mindkét oldalon megtalálhatók, így az egységek egymástól függetlenül is működhetnek. A fülhallgató globális forgalmazása előre láthatóan szeptemberben kezdődik.