Kanyarban a legújabb Tamagochi játék

Érkezik a kilencvenes évek slágerjátékának újabb változata. A Tamagochi On a jól bejáratott alapokra építkezik, azonban a korszak szelleméhez igazodva a virtuális lény élete sokkal színesebb lett.


A félbevágott tojásra emlékeztető eszköz kicsit méretesebb, mint az alapváltozat. A játék 2,25 hüvelykes színes LCD kijelzőt kapott, míg a felső részen infravörös érzékelő található. A készülék Bluetooth kapcsolaton keresztül kétirányú adatátvitelre képes, így a társalkalmazásban létrehozott kreatúra eseményeken vehet részt és találkozhat más lényekkel, azaz közösségi életet élhet.

Persze az aprócska lény egymagában is jól elvan, hála a kibővített funkcióknak. A napi rutin (etetés, itatás, játék) mellett különböző feladatok elvégzésére is lehetőség van, amiért virtuális pénz jár. A felhalmozott javakból további szobákat, berendezési tárgyakat és apróságokat vásárolhatunk, de a városban és parkban kószálva további kalandban is részünk lehet. Az infravörös érzékelő segítségével két Tamagochi On párosítható, ilyenkor a két külön nevelgetett lény interakcióba kerülhet egymással. Az eszköz két darab AAA elemről működik, egy garnitúra (mindennapos használat mellett) nagyjából egy hétig húzza. A Tamagochi On gyártója a Banadai hatvan dollárt kér a megújított játékért.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?