Megmutatta magát a Motorola One Vision

A Motorola One Vision a gyártó termékkínálatának legújabb tagja. A készülék 21:9 képarányú, kameralyukas kijelzőt visel, így tartalomfogyasztásra kiemelten alkalmas.


A telefont 6.3 hüvelykes, CinemaVision elnevezésű IPS kijelzővel (1080×2520 képpont) szerelték. A burkolat alatt Exynos 9609 rendszerchip lapít, Mali-G72 MP3 grafikus vezérlő, 4 GB operatív memória és 128 GB tároló mellett. Utóbbi az egyik SIM kártyahely beáldozásával bővíthető. A kijelzőbe fúrt lyukon keresztül 25 megapixeles (f/2.0) egység néz farkasszemet a felhasználókkal, míg a készülék hátulján 48 megapixeles (f/1.7) főkamera és 5 megapixeles (f/2.2) segéd trónol. A hátlapi rendszer QuadPixel eljárást alkalmaz, azaz négy pixel egyesítésével hoz létre, egy nagyobb (1,6 µm méretű) képpontot. A képalkotó rendszer optikai képstabilizátorral és dedikált éjszakai móddal is rendelkezik, s persze számos mesterséges intelligencia támogatta funkciót is kapunk. Az előlapi egység a gyengébb fényviszonyok között a jobb expozíció kedvéért csökkenti a felbontást.

A telefon védelméről hátlapi, logóval ellátott ujjlenyomat-olvasó gondoskodik, míg a működéshez szükséges energiát 3500 mAh (TurboPower) kapacitású akkumulátor biztosítja. Az Android One rendszert futtató Motorola One Vision forgalmazása Mexikóban kezdődik, majd más latin-amerikai országok után az európai országokban is tiszteletét teszi. A bronz és kék színben elérhető telefonért előre láthatóan 300 eurót kérnek majd.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?