A Mio, a MiTAC International Corp. leányvállalata a Computex 2019 kiállításon mutatta be legújabb, MiVue 806 és MiVue 816D fedélzeti kameráit: a diszkrét design segítségével akadálymentes marad a kilátás. A Mio emellett új, professzionális tablet sorozattal is debütált, melyet kifejezetten digitális munkahelyekhez, járművön belüli használatra és flottákhoz terveztek.

MiVue fedélzeti kamerák

MiVue 816D

A Sony STARVIS CMOS képérzékelő szenzorral és HDR technológiával működő MiVue 816D minden utazásról éles felvételeket készít, még rossz fényviszonyok között is. A hátsó kamerát AHD technológia támogatja, így a MiVue 816D nemcsak személyautókban, hanem nagyobb járművekben is, például kamionokban, turista vagy távolsági buszokon is jól használható. Felvételeit 1080P/60F-fel készíti.

MiVue 816D

A különleges 2-in-1 parkolási mód a G-szenzoron keresztül alacsony energiafogyasztású működési módban észleli a kamera előtt történő mozgást vagy rezgést. A parkolási mód akkor kapcsol be, amikor a járművet leállítjuk, vagy egy bizonyos ideig mozdulatlan. Bekapcsolódásával egyidőben a felvétel mód is aktiválódik. Az eszköz töredezettségmentes formátumban rögzíti a videofájlokat, folyamatosan tiszta és könnyen kezelhető felvételt készít.

MiVue 806

A MiVue 806 a MiVue 816D kameránál integráltabb készülék. Képes felvenni 12V feszültséget, így anélkül tud csatlakozni a jármű elektromos rendszeréhez, hogy az autó szivargyújtójához töltőt kellene csatlakoztatni, ezzel átláthatóbb és kényelmesebb a vezetékek kezelése.

MiVue 806

A MiVue J sorozat készülékeinek design koncepcióját követve LCD kijelzője 2”-os, és úgy tervezték meg, hogy tökéletesen illeszkedjen a visszapillantó tükör és a szélvédő közé. A diszkrét kialakításnak köszönhetően a MiVue 806 szabad kilátást biztosít és hozzájárul a biztonságosabb vezetéshez.  

Professzionális tabletek

A MioSPACE M1000 sorozat

Az új MioSPACE sorozat eszközeiv a legvastagabb ponton 26,3 mm-esek, így bármilyen falfelületre könnyen felrakhatók és kiválóan használhatók a digitális munkahelyeken.

A tablet elektromos vezetékét kényelmesen elrejthetjük a hátlapban. A hátlap három különböző kimenettel rendelkezik, az eszköz falra-szerelhetősége a VESA szabványnak megfelelő. Így fára, üvegre, betonra vagy fémre is könnyedén rögzíthetjük, így a meglévő IT infrastruktúrát csak minimálisan befolyásolja.

A MioSPACE sorozat eszközei mind függőleges, mind vízszintes képernyő módban használhatók. A tablet oldalán látható háromszínű (RGB) LED világítás a képernyő aktiválása nélkül közvetít információkat, például azt, hogy egy tárgyalóterem éppen szabad-e vagy sem.

MioSPACE

A MioSPACE sorozat eszközei PoE (Power over Ethernet) és 12V DC töltőmóddal is rendelkeznek, így lehetőség van arra, hogy az adatátvitel és az eszköz töltése egy időben történjen. Amíg az eszköz az internet routerhez csatlakozik, addig vezeték nélkül képes töltődni. Mindkét töltési mód költségtakarékos, egyszerű, és könnyen kezelhető.

A HID RFID / NFC / PIN azonosítási rendszernek köszönhetően a felhasználók beléphetnek a kezelőrendszerbe, például azonosító hitelesítés vagy tárgyalófoglalás céljából. A MioSPACE sorozat eszközei 8 millió pixeles előlapi kamerával is rendelkeznek, amely a látogatómenedzsmentben közvetlenül arcfelismerésre és QR-kód beolvasásra is alkalmas.

A Dry contact beléptető rendszernek köszönhetően alacsonyabbak a műszaki költségek és kevesebb technikai munkatársra van szükség, ugyanakkor felgyorsulnak a projektek. A MioSPACE sorozathoz egy szoftverfejlesztő készlet is tartozik, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy könnyen integrálhassák a harmadik féltől származó rendszereket.

A MioWORK L1040/L1045 sorozat

A 10,1” kijelző méretű MioWORK L140/L1045 sorozat Qualcomm’s 1.8GHz Octa-core platformmal működik, operációs rendszere az Android 9.0. A sorozat eszközei a MIL-STD 810G amerikai katonai sztenderdeknek felelnek meg, és 1,5 méter magasságig ütésállók. Víz- és porállósági besorolásuk IP67, a magas és alacsony hőmérséklettel szemben ellenállóak.

A MioWORK L1040/L1045 sorozat tabletjei robosztus, nagyvállalati szintű készülékek, jól működnek kórházakban, terepen, raktárakban és szinte bármilyen munkakörnyezetben. Erős processzorával és strapabírásával a MioWORK L-sorozat számos iparágban alkalmazható.

Az energiatakarékos processzor és a hot swap akkumulátor lehetővé teszik, hogy a MioWORK L-sorozat eszközei akár 8 órán át is működjenek megállás nélkül.

Sokoldalú konnektivitásának köszönhetően (dual-band WLAN 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth® 4.2, BLE, NFC és 4G LTE CAT 6*) a MioWORK L-sorozat eszközei ideálisak POS rendszerek, valamint raktározási és logisztikai alkalmazások használatára.

A tabletek mind az USB C 3.0-t, mind az A USB 2.0.-t támogatják, és a HD kimenet funkció kiskereskedelmi üzletekben második képernyő használatát is lehetővé teszi. Míg a pénztár képernyője a releváns információkat jeleníti meg, például a marketinginformációkat vagy a számlát, közben a második képernyőn a fizetés feldolgozása történhet.

A MioWORK F700 sorozat

 A MioWORK F700s sorozat eszközeit IP54 besorolású készülékház védi, és 1,2 méter magasságig ütésállóak (MIL-STD-810G). A továbbfejlesztett eszközök Android 9.0 operációs rendszerrel működnek, és megfelelnek a nehéz tehergépjárművek alkalmazásaira vonatkozó szigorú SAE J1455 szabványrendszernek. Az erre a célra kialakított MiDM-nek köszönhetően (MiTAC Mobile Device Management) a backend menedzsment központ több száz mobil eszközt képes párhuzamosan frissíteni és karbantartani a vezeték nélküli hálózaton keresztül. Így jelentősen lerövidül a szoftvertelepítéssel, térképfrissítésekkel, és karbantartással töltött idő.

Az F700s sorozat eszközei kiváló megoldást jelentenek a flotta- és terepszolgáltatások során felmerülő igényekre, hiszen a készülékekben elérhető 4G LTE CAT 6, WLAN 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2, BLE és NFC valós idejű konnektivitást tesznek lehetővé, valamint kapcsolódást a perifériás kiegészítőkhöz, például a telematikai dobozhoz, nyomtatóhoz, kártyaolvasóhoz és fedélzeti kamerához.