A kínai vállalat nem ismeretlen a fotósok és videósok előtt, ugyanis a drónokkal nevet szerző társaság, több fotós kiegészítővel is jelentkezett már. Az Osmo Action névre hallgató eszközük, ugyan nem forgatja fel az akciókamerák piacát, de jó alternatívája lehet GoPro modelleknek.

Az alig tenyérnyi kamera 1 / 2.3 hüvelykes CMOS érzékelővel rendelkezik, amivel 12 megapixeles fotók, valamint 4K (60 fps) és 4K HDR (30 fps) mozgógépek készíthetők. A képalkotást elektromos képstabilizátor (IES) könnyíti meg, ami a rázós helyzetekben tehet jó szolgálatot. Az újdonság víz (11 méterig), por és ütésálló, de egy extra tokkal ellátva mélyebbre is vihető a készülék. A kamera mindkét oldalára került egy kijelző. A hátoldalon 2,25 hüvelykes érintőképernyő található, míg előre 1,4 hüvelykes került a szelfi rajongók nagy örömére.

Az Osmo Action egyik jól használható extrája a Quick Switch kapcsoló, amivel villámgyorsan lehet váltogatni a felvételi módok és képernyők között. A kamera a DJI Mimo (iOS és Android) alkalmazáson keresztül vagy a hátsó kijelzőt használva vezérelhető. Az apróság természetesen zajszűrővel ellátott mikrofont is kapott, azaz a készülék zajosabb környezetben sem hagyja cserben a felhasználókat. A kamera belső tárolóval nem rendelkezik, így a felvételek legfeljebb 256 GB méretű microSD kártyára menthetők, illetve Bluetooth és WiFi segítségével oszthatók tovább. Az 1300 mAh kapacitású akkumulátor USB-C csatlakozón keresztül tölthető.