Harry Potter rajongók, figyelem! Itt a ti játékotok!

Egész tempósan megérkezett a Harry Potter: Wizards Unite, így aki imádja a sebhelyes főszereplő világát, gyorsan vesse magát bele.

A Niantic nevű fejlesztőcsapatot leginkább a Pokémon GO miatt ismerhetjük, hiszen ők voltak azok, akik a fél világot a telefon kijelzőjébe temetkező zombivá változtatták. Most pedig itt van új játékuk, ami a tengerentúlon és a briteknél már korábban a digitális boltokba került, de nekünk sem kellett rá sokat várni.


A Harry Potter: Wizards Unite játékmenete hasonló, mint a Pokémon GO-é volt, tehát a kiterjesztett valóság segítségével tényleges környezetünkben keresgethetjük a varázslatokat, varázslókat, és elbűvölt tárgyakat. A sztori szerint ugyanis egy olyan csapás érte a varázslók világát, aminek következtében az előbb említett dolgok és nálunk, mugliknál szóródtak szét. A többit pedig mindenki fedezze fel magának. Androidon és iOS-en is elérhető.

Címkép: harrypotterwizardsunite.com

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?