Hatalmas felületen kerültek LED kijelzők a One Times Square épületére

A Samsung hatalmas, ultramodern LED kijelzőkből álló installációt mutatott be a One Times Square épületén New Yorkban. A vállalat legújabb technológiájával készült, különleges vizuális élményt biztosító kijelzői együtt több mint 1.081 m2-es felületet jelentenek.

A világ legértékesebb reklámfelületei között számontartott homlokzatra full motion videólejátszási, élő stream és interaktív megjelenítési funkciókkal is rendelkező kijelzők kerültek. A hazánkban is immár 30 éve jelenlévő dél-koreai vállalat a tavalyi évben is bemutatott egy szabadtéri LED signage installációt, akkor a Two Times Square épületén, amely a téren a most befejezett projekttel szemben található.


Kép: Samsung

A Samsung SMART LED Signage XPS sorozatának kialakítása lehetővé teszi, hogy a megjelenített tartalmak színei minden beállítás mellett egyenletesek maradjanak. A One Times Square-en használt XPS 160 és XPS 080 modellek fejlett színkalibrációval, energiatakarékos kialakítással és iparági szinten is kiemelkedő színvonalú, első osztályú LED diódákkal rendelkeznek.

A három hónapos átalakításról készült time-lapse videó lépésről lépésre mutatja be a folyamatot, melynek eredményeként megszületett a nagyszabású installáció.

https://www.youtube.com/watch?v=pMIfAbFTWe8

Kiemelt kép: Samsung

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?