Leteszteltük, mit tud Iron Man. Király volt!

Ki nem szeretné átvenni az irányítást a Tony Stark alkotta vaspáncél felett? Aki feltette a kezét, annak szükségtelen tovább olvasnia a cikket, mindenki más viszont szóljon a haveroknak és készítse a pénztárcáját!

A UBTech elhozta számunkra a vasember élményt. Kind of. A szóban forgó robot ugyanis nem csak formás szobadísz, hanem egy tablettel, vagy telefonnal vezérelhető robot, amit az alapvető funkciói mellett kedvünkre testre szabhatunk. Sőt, a cég egy lépéssel tovább ment és az irányítás élményén túl megkínál minket a kiterjesztett valóság élményével is.

A műanyaggal borított hős ugyan nehezen köti le hosszútávon a felnőttek gyermeki énjét, viszont sok boldog percet okozhat egy rokon látogatásnál, mikor a nagymamától elkéri a “jelszót” egy kb 30 centi magas masina. Továbbá az ifjú generáció is elsajátíthatja a – vastag idézőjelbe rakott – programozás alapjait, ugyanis a gép tanítható különböző tevékenységsorokra.

Vaskos ára végett elsősorban a hardcore Iron Man rajongók figyelmébe ajánlom. Ők egész biztosan méltó utódjai lesznek a Downey karakterének.

A tesztkészüléket a MuzixGroup-tól kaptuk, akiknél további információk is megtalálhatók róla.