A Google méretes intelligens eszköze azoknak készült, akik az alapváltozatot túl kicsinek tartják. A készülék alapvető szolgáltatások tekintetében nem változik, azonban a nagyobb kijelző kényelmesebb használatot tesz lehetővé.

Az eszköz 10 hüvelykes, HD felbontású kijelzőt kapott, ami felett egy 6,5 megapixeles kamera figyel. Az iOS / Android kompatibilis készülék az alapváltozathoz hasonlóan Google Assistant és Chromecast támogatással rendelkezik, WiFi és Bluetooth kapcsolatot biztosít. A készülék a kamera miatt biztonsági rendszer részeként is bevethető.

A korábbi modellhez hasonlóan a rendszer automatikusan a környezeti viszonyokhoz igazítja a kijelző fényerejét, fényképek megjelenítésére és természetesen videós tartalomfogyasztásra is alkalmas. Az eszköz a hálózaton kívül, bármilyen támogatott forrásból képes lejátszani, s intelligens rendszerbe integrálva egyéb komponensek vezérlésével is meg lehet bízni. A hangok megszólaltatását sztereó hangszórókra bízták a mérnökök. A Google Nest Hub Max forgalmazása szeptember 9-én kezdődik, 229 dolláros áron – egyelőre csak az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában.

Képek: Google