Home IT Gaming A Nintendo már a kenyérpirítón is ott van

A Nintendo már a kenyérpirítón is ott van

Szokás mondani, hogy egyes kiadók játékai szinte már csak ébresztőórára nem jelentek meg, hát most úgy tűnik, a Nintendo már a kenyérpirítók piacára is betört.

Helyesebben nem maga a Nintendo, hanem egy ügyes kezű finn művész, bizonyos Jarno Kotavuopio, aki korábban is készített már néhány látványos átalakítást, de ez a mostani igazán csodás. Ahogy a képeken látszik, az egész olyan, mintha a játékkonzol és egy ötvenes években még kelendő kenyérpirító egy duhaj éjszakán forró mohósággal estek volna egymásnak, hogy pillanatnyi szerelmükből egy ilyen technikai kiméra szülessen.

Ám Jarno számára ez még nem volt elég, arról is gondoskodott, hogy maga az adathordozó úgy nézzen ki, mintha kétszersült lenne. Bár azt hozzá kell tenni, hogy ez a kiegészítő nem a mostani művéhez tartozik, hiszen valójában a Nintendo témájú pirító a Nintoaster 2.0 nevet viseli, ugyanis volt egy előző verzió. Mégpedig az a fehér, ami a galériában látható, és ennek egy frissített verziója költözött az aranyló házba. Fontos tudni, hogy az úriembernek több átalakítása is van, így akit érdekel, hogy milyen fantáziái öltöttek még testet szokatlan formában, az kattintson ide, és tekintse meg saját szemével.

Címkép: Jarno Kotavuopio