Black Shark 2 Pro – Újabb ragadozó érkezett

A Xiaomi felügyelete alatt tevékenykedő Black Shark frissítette tavasszal bemutatott gamer telefonját, amely még nagyobb teljesítményt és zökkenőmentes játékélményt ígér.


A Black Shark 2 Pro továbbra is 6,39 hüvelykes, Full HD+ felbontású AMOLED kijelzőt dolgoztat, azonban a megjelenítő válaszideje javult kicsit. A külsőt tekintve sok újításra nem érdemes számítani, meghagyták a panelbe épített ujjlenyomat-olvasót és korábban használt kamerákat sem piszkálták. Ennek megfelelően előre 20 megapixeles (f/2.0) egység került, míg hátul 48 megapixeles (f/1.76) főkamera és 12 megapixeles (f/2.2) zoom-kamera kapott helyet.

A készülék megkapta a közelmúltban beharangozott Snapdragon 855+ rendszerlapkát, ami mellett felhúzott Adreno 640 GPU (672 MHz) biztosít további erőt. A korábbi gyakorlatnak megfelelően a telefon legfeljebb 12 GB operatív memóriával és 256 GB tárolóval választható, utóbbi azonban UFS 3.0 szabványra váltott.

Az eszközre különösebb módosítások nélkül pakolták fel az Android 9.0 rendszert, kapunk egy 4000 mAh (27W gyors töltés) kapacitású akkumulátort, maradtak a megszokott játékos szolgáltatások és a hűtést sem macerálták. A Black Shark 2 Pro (2999 jüan) egyelőre csak Kínában érhető el, a tengerentúli és európai forgalmazásról egyelőre nincsenek adatok.

Képek: Black Shark

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?