Méghozzá azért, mert ugyanazt követte el a Samsung, mint amiért korábban az iPhone-t próbálta nevetségessé tenni. 

Mint kiderült, a Galaxy Note 10 száműzte magából a jack csatlakozót, ami leginkább azért érdekes, mert korábban emiatt röhögte körbe az Apple-t a koreai gyártó. Amikor 2016-ban kiderült, hogy az iPhone 7 már nem tartalmazza a hagyományos fejhallgató csatlakozást, a Galaxy Note 7 bemutatóján egy félmondatban odaszúrtak a konkurensnek, majd pedig a Note 8 eseményén egy olyan reklám látott napvilágot, amiben az iPhone használóknak külön kiegészítő kellett ahhoz, hogy egyszerre tudjanak fülest hallgatni, és telefont tölteni.

A cég következetes volt, és a Galaxy S9-nél tovább folyt a mókázás, méghozzá több mint egy percben, és a végén még egy atomrobbanást is láthattunk.

Ám a csúcs az volt, amikor az üzletben a vásárló arról érdeklődött, hogy a régi fülesét tudja-e használni az új iPhone-ban, és azt a választ kapta, hogy természetesen, de kell hozzá egy adapter, ami benne van a dobozban. Ezt követően megkérdezte, hogy mi van, ha egyszerre használná a fülhallgatót és töltené a telefont, mire azt kapta, hogy semmi akadálya, de akkor kell egy második adapter is.

Aztán a nagy szurkálódásnak az lett a vége, hogy egyszer csak eltűntek a Samsung főcsatornájáról ezek a csipkelődő videók, hiszen hogyan néz ki az, hogy évekig froclizták a másikat azzal, amit aztán ők is megléptek, és így kicsit nehezen magyarázható a sok ekézés.

Címkép: Demilked

 

 

 

ForrásCnet