A gyártó legújabb Vapor X elnevezésű modellje alumínium-ötvözetből készült, külsőre a korábbi eszközökre hajaz, ahogy szolgáltatások tekintetében sem kell, jelentősebb extrákra számítani.

Kép: Misfit

A második generációs MISFIT Vapor alig egy éve mutatkozott be, sokan kedvelték az egyszerű és fiatalos készüléket. Az újabb modell alapvetően a kitaposott úton halad tovább, azonban a rozsdamentes acél helyét, könnyű alumínium-ötvözet vette át. A negyvenkét milliméteres készülékházban 1,19 hüvelykes AMOLED kijelző kapott helyet, a fényerőn kicsit módosítottak, így a megjelenítő erősebb fényben is jól látható.

A készülék ezúttal is 512 MB operatív memóriával rendelkezik, ahogy a 4 GB belső tároló is maradt, ugyanakkor a Qualcomm Snapdragon 3100 platform újdonságnak számít. A Wear OS alapú készülék okosan használva másfél napot bír egy töltéssel, ami a konkurens termékekkel összevetve, elég haloványnak tűnik, de takarékos üzemmódot is kapunk. Az óra természetesen nem csupán hagyományos időmérőként használható, számtalan fitnesz funkció, mikrofon, giroszkóp, magasságmérő, gyorsulásmérő, telefon független zenelejátszó is rendelkezésre áll, ahogy a GPS, NFC, Bluetooth és WiFi sem hiányzik a fedélzetről.

Vapor X
Kép: Misfit

A MISFIT Vapor X óra a korábbi gyakorlatnak megfelelően több színben is elérhető, jelenleg kedvezményes áron (199 dollár) szerezhető be, amivel versenyképes ajánlatnak tűnik.