Aktív hűtéssel kényeztet a HP prémium headsete

Kitárta kapuit az idei Gamescom, ahol a kiadók mellett a különböző hardveres cégek is csatasorba álltak. A HP komoly csomaggal érkezett Kölnbe, hogy bemutassa újdonságait szakmának és az érdeklődőknek – ezek egyike a prémium headset, az Omen Mindframe Prime.

HP Omen Mindframe Prime


Az eSport népszerűsége miatt egyre komolyabb igény mutatkozik a többcsatornás, térhatású hangokat kezelő játékos fülesekre. A HP új modellje, az Omen Mindframe Prime egy viszonylag könnyű, kompozitból épített darab, amely a gazdagon párnázott fejpánt mellett egyedi aktív hűtéssel igyekszik szavatolni a hosszú távú kényelmet. A szabadalmaztatott FrostCap technológia (thermo-elektromos hűtés és szénszálas film kombinációja) biztosítja a megfelelő hőelvezetést, megszüntetve ezzel az izzadás okozta kellemetlen diszkomfort érzetet. A füles negyven milliméteres, neodímium mágnessel szerelt meghajtókat dolgoztat, amelyek 15 Hz-20 kHz közötti tartomány kezelésére képesek.

A tiszta kommunikációt felhajtással némítható, környezeti zajokat szűrő (ENC) mikrofon biztosítja. Az éppen aktuális állapotról a mikrofonkeret végén elhelyezett LED fényforrás tájékoztat. A készülék természetesen támogatja a térhatású hangokat, rugalmasan módosítható profilokat kínál a hangélmény szabályozásához. A beállítások kezelését az Omen Command Center elnevezésű alkalmazás könnyíti meg. A HP újdonsága előre láthatóan 200 euróba kerül majd, de a forgalmazás kezdete egyelőre nem ismert.

Képek: HP

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?