Elkészült a Samsung Space Monitor játékos változata

A Space Monitor frissített változata alapvetően a januárban bemutatott előd örökségét hordozza, de több játékosok számára fontos frissítést kínál.

A Samsung Space monitor nem foglal helyet az asztalon.


Bár a játékos monitorok egyre karcsúbbak, egy megtermett megjelenítő még mindig elég sok helyet követel magának a játékra kijelölt szentélyekben. A Samsung az év elején mutatta be helytakarékos megoldását, azonban a Space Monitor alapváltozata játékra kevésbé volt felkészítve, ezt hiányosságot igazítja ki a frissített modell. A Space Gaming Monitor (SR75Q) felépítés tekintetében nem változott. A készülék 32 hüvelykes (2560×1440 képpont felbontás) panelt visel, kapunk 144 Hz frissítési frekvenciát és AMD FreeSync támogatást. A monitor ezúttal is két forrás jeleit képes egyszerre fogadni, igény esetén a második forrás képe átméretezve a képernyő bármely pontjára kitehető.

A Samsung Space monitor tetszőleges szögbe is állítható.

Az asztal lapjához rögzíthető állvány (Height Adjustable Stand) segít a kijelzőt gyorsan és egyszerűen a kívánt helyzetbe állítani, így használaton kívül a monitor szinte semmi helyet nem foglal. Az állvány a kábelkezelés problémáját is képes megoldani, mivel a táp és a HDMI kábelek, egy süllyesztett csatornába rejthetők. Így az egyik legkevesebb helyet foglaló megoldás lehet ez a monitorok piacán.

Sajnos a Samsung egyelőre nem közölte a monitor pontos árát, de az alapváltozat 500 dolláros árcédulája nagyjából iránymutató lehet. A Space Gaming Monitor forgalmazása az év utolsó negyedévében kezdődik.

Képek: Samsung

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?