Megvan az egyik legaranyosabb Xbox történet

Az Xbox fejlesztésének egyik kulcsfigurája rájött, hogy nem válaszolt egy 17 évvel ezelőtt kapott levélre, ezért akcióba lépett. 

Láttunk és hallottunk már néhány érdekes történetet a konzolok fejlesztése folyamán, de amit Seamus Blackley tett közzé, az tényleg egész aranyos. Róla annyit mindenképpen érdekes tudni, hogy már az első Xbox generáció létrejötténél is bábáskodott, így elmondható, hogy nem ma kezdte az ipart. Vele történt, hogy miközben régi dolgait válogatta és selejtezte, talált egy levelet, amit még 2002-ben kapott egy gyerektől, aki már akkor is hatalmas rajongója volt a Microsoft konzoljának. A kis Mitchell Riley anno kézzel írta az üzenetet, és még rajzolt is a papírra, mindamellett, hogy leírta, mennyire szereti a HALO című játékot. Utóiratként pedig odabiggyesztette, hogy szeretné, ha a Microsoft nekifogna a második résznek, ami lehetne legalább ugyanolyan jó, mint az első.


Ám választ nem kapott Blackley-től, aki most, hogy rábukkant a levélre, megpróbálta kiküszöbölni a csorbát. Nyomozásba kezdett, és mindenféle rajongói fórumokon keresztül végül megtalálta a ma már felnőtt Mitchellt. Sőt, találkozott is vele, hiszen a mára felnőtt, ám továbbra is HALO rajongó srác ott volt a HALO Outpost Discovery nevű rendezvényen, ahol a játék fő karaktereit szinkronizáló emberekkel is találkozott.

Látható tehát, hogy a történet valóban mosolygós véget ért, és bár 2002-ben a kis Mitchell nem kapott választ, felnőttként biztosan még nagyobb élmény volt így neki ez az egész.

Címkép: halowaypoint

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?