Kiszivárgott a Huawei Watch GT 2, a gyártó bikább aksival kitömött okosórája

A Huawei Watch GT még tavaly októberben, a Mate 20 szériával együtt debütált – a jelek szerint a Mate 30 sorozatot új okosórákkal kíséri majd a kínai óriás, elvileg szeptember 19-én. Jön a Huawei Watch GT 2!!

Érkezik a Huawei Watch GT 2, amelyről már a hivatalos, renderelt képek is kiszivárogtak. A GT 2-vel a Huawei inkább csak apróbb frissítéseket eszközöl, nem jár teljesen új utat.


A kijelző kicsit nagyobb, a kávája kicsit kisebb, az óra valamivel laposabb. Az akkumulátor 420 helyett már 445 mAh-s, lesz az eszközön hangszóró és mikrofon, vagyis telefonálni is lehet ezen keresztül.

Akad még GPS, optikai pulzusmérő és két eltérő dizájn is, a Watch GT 2 Classicot ugyanis a Watch GT 2 Sport kíséri, feketében, gumi szíjjal. A klasszikus modell barna bőr szíjat kap. Mindegyik órán a Huawei saját rendszere fut majd.

Fotó: WinFuture

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?