Külön standot kap a japán technológia az IFA-n

Az IFA NEXT első partnerországaként Japán egy exkluzív standdal készült az idei IFA kiállításra. A Japan Pavilion az ember és gép közötti kapcsolatra koncentrál, japán technológiával és stílusban.

Mindez azt jelenti, hogy a hangsúly a cybertér és a fizikai tér összekapcsolásán van. A standon startupok és vezető IT-cégek is helyet kaptak, és egy olyan felhasználói felületet is bemutatnak, amelynek hála a társadalom bármely rétege előnyt kovácsolhat a digitális technológiából és gazdaságból.


A legújabb technológiáját összesen 20 cég mutatja meg itt, a J-Startup program keretében pedig 7 startup is a helyszínen van. A Yukai például egy Qoobo nevű terápiás robotot visz magával, a BOCCO emo pedig egy kommunikációs robot.

A Unipos app is a helyszínen lesz, ezen keresztül a dolgozók egymásnak adhatnak tokeneket, mint bónuszt, és erősíthetik a csapatszellemet. A Dust Technologies pedig magával visz egy irányított hangszórót is, amit csak a célszemély hall.

Fotó: TechRadar

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?