A Galaxy Watch Active2 még előrendelhető

Nem csak sportolók számára ideális megoldás egy olyan viselhető okoseszköz, mint a szeptember 20-tól kapható Galaxy Watch Active2. Ez a készülék ugyanis csatlakoztatott funkciói mellett stílusos megjelenésével is kiváló társ a mindennapokban.

A technológia fejlődésével a különféle okoseszközök a hasznos funkciók mellett a felhasználók megjelenésének is fontos részévé váltak – így a kinézetük és testreszabhatóságuk nagyjából hasonló súllyal esik a latba, mint a képességeik. A Samsung Galaxy Watch Active2 éppen ezért többféle kialakítással, választható pántokkal, színekkel és az öltözethez igazodó számlappal szinte minden élethelyzetben praktikus és stílusos társ lehet.


A készülék algoritmusa egyetlen fotó alapján ajánl fel egyedi számlapokat, amelyek tökéletesen illenek az öltözethez, így munkába és különleges alkalmakra is tökéletes kiegészítő lesz az aktuális szetthez igazodva. Emellett folyamatosan követhetők rajta az értesítések és üzenetek is anélkül, hogy elő kellene venni a telefont.

Kép: Samsung

Egy ilyen kiegészítő esetén az aktivitások követése és a teljesítmény kiértékelése is fontos szempont lehet, éppen ezért a sportos életmód követői számára jó hír, hogy a készülék 7 különböző mozgásformát automatikusan is képes felismerni – 39 másikat pedig manuálisan lehet kiválasztani.

A Galaxy Watch Active2 szeptember 20-tól érhető el az üzletekben, az alumínium változat fekete, ezüst és rózsaarany, a rozsdamentes acélból készült modell pedig fekete, ezüst és arany árnyalatokban kerül a boltok polcaira – azoknak pedig, akik szeptember 19-ig előrendelik, Wireless Charger Duo Pad vezeték nélküli dupla töltő is jár mellé!

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?