Havi 5 dollárért 350-nél is több játékot ad a Google Play Pass

A Google Play Áruház tele van appokkal és játékokkal: némelyik ingyenes, némelyik fizetős, a legtöbb viszont in-app vásárlási lehetőségekkel van tele, és korlátozza a funkciókat, tartalmakat.

A Google új utat nyit, egy havi díjért cserébe reklámoktól és in-app vásárlásoktól mentes appokat és játékokat kaphatunk.


Az új szolgáltatás neve Google Play Pass, és Amerikában már a héten elindul (később pedig más országokban is). Havi 4,99 dollárt kell érte fizetni, a próbalehetőség 10 napos. A lemondás bármikor lehetséges, október 10-ig pedig az első év 1,99 per hónapért lefoglalható.

Ezért az árért jelenleg 350-nél is több app és játék jár, köztük az AccuWeather, az EvoLand, a Lumino City vagy éppen a Monument Valley 2. A Google a jövőben tovább bővíti a kínálatát, a fejlesztők jelentkezhetnek a cégnél, ha be akarnak kerülni a programba. A szolgáltatáshoz legalább Android 4.4-re van szükség.

Fotó: Android Police

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?