És ebből is látszik, hogy a Cybertruck valóban baltával faragott, mert a legóból készült változata ugyanúgy néz ki, mint az eredeti. 

A Cybertruck formája erősen megosztja a közönséget, hiszen vannak, akik rajonganak érte, míg mások szerint a sírásó szakma is felköhögné. Ami azonban biztos, hogy már 200.000-nél tart az előrendelések száma, tehát valami van a járműben, amit csíp a közönség. De most nem is erről van szó, hanem arról, hogy elkészült a legó változat, és mivel az autót nem igazán jellemzik az ívelt formák, meglepő hasonlóságot mutat az igazival.

Kép: Flickr

A művet Peter Blackert követte el, aki arról is gondoskodott, hogy ne csupán egyetlen verzió legyen, hanem több is, és a biztonság kedvéért a platóra egy quad is került. A kék kivitelt a SpaceX ihlette, így értelemszerűen a hozzá való emberalakok ezúttal asztronauták. A Cybertruck egyébként háromféle változatban lesz majd kapható, három eltérő teljesítménnyel.

Kép: Flickr

A leggyengébb csupán a hátsó tengelyeket hajtja, míg a két erősebb mind a négy keréken. Aki több képet is szeretne látni a legóból készült modellekről, mindenképpen látogasson el Peter Flickr oldalára, ahol nem csupán a Tesla autója, hanem más gyártók típusai is láthatóak. Így például az Olasz meló című film ikonikus Mini Cooperei, vagy a Toyota AE86, ami főleg a drifterek körében örvend nagy népszerűségnek.

Címkép: Flickr