Cyberphone: a telefon, amit a baltával faragott autó ihletett

A Cyberphone pontosan annyira szép (vagy csúnya), mint amennyire a Tesla Cybertruck. Hiszen az ihlette. 

Korábban részletesen kitárgyaltuk, hogy a Tesla pick upja bár eléggé vektorgrafikás kinézetű, nagy népszerűségnek örvend. Olyannyira, hogy Jonas Daenhert úr tovább is gondolta a járművet, és egy olyan telefont tervezett, ami formavilágában a négykerekűt idézi. Tudjuk, hogy a Cybertruck unibody konstrukciós, és 3 mm vastagságú, hidegen hengerelt rozsdamentes acélból készült karosszériát kapott. Ennek jellegzetessége, hogy csupán egyenes vonalak mentén hajlítható, így az autó kinézete igencsak sajátos. A „low poly” elnevezés is ezt takarja, ahogyan az egyébként például a videojátékokban is rendszeres volt egykoron.


Ez a kinézet köszön vissza a Cyberphone nevű eszközön, melynek háza ugyanabból az anyagból készül, mint amit a SpaceX a Mars-rakéta prototípusánál. Egyéb információkat sajnos nem lehet tudni azon kívül, hogy a kijelző 7 hüvelykes, és kamerából három is van. Hozzátéve azonban, hogy jelenleg koncepcióról van szó, igazából teljesen mindegy, hogy papíron milyen hardverek kerülnének a burkolat alá. Illetve valahogy nehezen tudjuk elképzelni, hogy ezzel az – egyébként valóban Cybertruckos – hátlappal vajon mennyire lenne kényelmes a zsebünkben egy Cyberphone. Illetve egyetlen mondat erejéig térjünk vissza az autóra: az első elképzelések szerint a külső panelek titán felhasználásával készültek volna, ám utólag a rozsdamentes acél mellett döntöttek.

Címkép: Techeblog 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?