Baby Yoda emojit követelnek a Star Wars rajongók

Tudjuk, hogy a Baby Joda nagyon cuki, és a rajongók szerint hangulatjel is kellene belőle, ha már így van. 

Kétség sem férhet hozzá, hogy a Baby Joda egyszerűen letarolta a piacot, és tulajdonképpen önálló életre kelt a filmen kívül is. A kereskedelem világa gyorsan reagált a jelenségre, és egy halom tárgyat vásárolhatunk ebben a témakörben. Csoda hát, hogy az internet csevegős népe is szeretné kivenni a részét ebből? „Az egyik barátod megosztott egy képet újszülött gyermekéről? válaszolja a cuki Baby Yoda emojival, hogy jelezd, a kis csöppség mennyire aranyos!”. Olvasható azon az oldalon, ahol petíciót indítottak a hangulatjelért. Más szituációkat is felvázolnak, például azt, hogyha betegek vagyunk, és anyukánk üzen, hogy főzzön-e levest. Erre is válaszolhatunk a Baby Yoda emojival, mondván, a leveséhség kielégíthetetlen.


Kép: W Magazine

Tegnapig közel 1000 aláírás gyűlt össze a témát illetően, ezért remélhető, hogy valóban meg fog születni az emoji. Aztán majd a Unicode Consortium eldönti, hogy valóban így lesz-e, hiszen ez a nonprofit csoport felügyeli a karakterkódolást, beleértve többek között a hangulatjelekét is. Bár bele sem gondolunk, de fontos tudni, hogy az emojik megszületése nem csupán néhány pillanat, hiszen többlépcsős folyamat részeként jönnek létre. Eddig nem igazán volt arra példa, hogy egy petíció révén kapjunk új hangulatjelet, ám mindent el kell kezdeni valahol, így a Baby Yoda ilyen téren úttörő lehet.

Címkép: Star Wars Autograph News 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?