A számos érdekes technológiai újdonságot is tartogató Fruit Logistica kiállításon 2020-ban is jó pár magyar vállalattal találkozhatnak az érdeklődők.

Mi is megírtuk korábban, hogy 2020. február 5. és 8. között rendezik meg a zöldség- és gyümölcstermesztési szektor egyik legnagyobb éves seregszemléjét, ahol rengeteg innovatív technológia és futurisztikus eljárás is felbukkan. Ilyenkor, a tél végén Berlin az iparág fővárosává válik néhány napra, ahol közel százezer szakmai látogató teszi tiszteletét a célból, hogy kapcsolatokat építsen, üzleteket kössön, illetve új termékekkel és technológiákkal ismerkedjen meg.

Jönnek a magyarok!

Magyarország az egész világon ismert kiváló minőségű mezőgazdasági termékeiről, ezért természetesen egy ilyen rendezvényről a hazai vállalatok sem hiányozhatnak. Az elmúlt évhez hasonlóan, 2020-ban is lesz egy nagy, az Agrármarketing Centrum által felépített és menedzselt magyar stand, ahol több magyar cég is felépíti saját bázisát. Közéjük tartozik a szövetkezetként működő Fresh Fruit Tész, a cseresznyére fókuszáló Cherry Farm, a Balaton Ker-Tész Szövetkezet, a bodzatermelőket tömörítő Botész, a beszédes nevű Zöldség Világ, a dél-alföldi régió egyik legnagyobb gyümölcstermelője, a Medifruct, vagy Szabolcs egyik legnagyobb almatermesztője és feldolgozója, az Almarégió, hogy csak néhány példát említsünk. A látogatók velük és természetesen az Agrármarketing Centrum képviselőivel a 21-es csarnok, B-08-as régiójában találkozhatnak!

Rajtuk kívül is lesznek még magyarországi vállalatok a Fruit Logistica rendezvényen, akik függetlenként, totálisan egyedül hoznak létre egy saját kiállítóteret. Közéjük tartozik például a rengeteg érdekes technológiai újdonságot fejlesztő Gremon Systems (Hall 8.1 A-31), a Zöldségtermesztési Kutató Intézet (Hall 21 D-03), a több termelő által megalapított Zabosfa KerTÉSZ (Hall 21 F-05).

A részvétel a fontos

Más mezőgazdasági területekhez hasonlóan óriási változások zajlanak a gyümölcs- és zöldségtermesztési szektorban is. Az új technológiák megjelenése hat magára a termelési folyamatra, megváltoztatja a raktározást és logisztikát, valamint jelentősen módosítja a vásárlási szokásokat. A siker elérésében döntő fontosságú lehet, hogy ki mennyire képes alkalmazkodni a változó trendekhez, mennyire hatékonyan képes eljuttatni saját termékeit és szolgáltatásait a potenciális partnerekhez. Ebben pedig a Fruit Logistica expo pedig komoly segítséget nyújthat, hiszen az iparági seregszemlén páratlan lehetőségek nyílnak a kapcsolatok kiépítésére és megerősítésére.

Jegyek most olcsóbban

A hazai érdeklődők továbbra is kedvezményesen vásárolhatnak jegyet a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarán keresztül! Itt további információkat találhat a Fruit Logistica kiállításról magyarul, ez itt pedig a rendezvény hivatalos weboldala.