Strapabíró 8K QLED megjelenítővel és digitális táblákkal pörköl oda a Samsung

Minden évben februárban rendezik meg az ISE kiállítást, amelyen a professzionális, üzleti és vállalati felhasználóknak szánt megjelenítők állnak a központban. Ezekben a modellekben sokszor bukkannak fel iszonyatosan innovatív megoldások, hiszen ez hatalmas piac, bizonyos szempontból jóval tőkeerősebb, mint a hagyományos otthoni felhasználóké. Ennek megfelelően egy csomó cég óriási energiákat koncentrál arra, hogy ezen a területen is elő tudjon állni ütős termékekkel és szolgáltatásokkal.


2020-ban a Samsung például nagyon odatette magát, hiszen a dél-koreai szuperkonszern jó pár eléggé durva készülékről rántotta le a leplet.

8K megjelenítők

Ilyenek például a QLED 8K Smart Signage készülékek, amelyek már folyamatos működésre képesek a hét minden napján 24 órában. A QPT-8K család 65, 75, 82 és 98 inches képátlójú változatban lesz elérhető. Mindegyik modell támogatja a nagy dinamikatartományú (akár HDR10+ formátum is) tartalmak megjelenítését, megkapták az AI Quantum Processzort, amely képes az alacsonyabb részletességű anyagok 8K közeli felskálázására, így ki lehet használni az extrém nagy felbontásban rejlő erőt.

A kijelző továbbfejlesztett funkciói új felhasználási lehetőségeket hoznak el olyan iparágak számára, mint az egészségügy, ahol a 8K részletessége és tiszta, élethű megjelenítése valódi előnyt jelenthet. A DICOM szimulációs móddal az egészségügyben dolgozók sosem látott minőségben jeleníthetnek meg szürkeárnyalatos képeket, mint például a röntgen és MRI felvételek. A saját Tizen 5.5 alapú smart platform sem hiányzik belőlük, ennek révén egyszerűen integrálhatóak egy nagyobb ökoszisztémába, és különféle netes alkalmazások közvetlen elérésére is van lehetőség.

Óriási mcroLED kijelzők!

A Samsung nagyon bízik a moduláris microLED technológiában, joggal, hiszen ez pazar képminőség megteremtését teszi lehetővé hatalmas méretek mellett. A sorozat idén többek között a The Wall for Business családdal bővül. Az iparágban is kiemelkedő minőségű vizuális élményt nyújtó eszközök alkalmazási területe széles, így többek között irányító és közvetítő központokban, hotelekben és rendezvényhelyszíneken vagy alkotó- és kiállítóterekben is használhatók. A The Wall for Business különböző konfigurációkban, valamint méretek és képarányok széles választékában érhető el, így 219- és 249 colos 4K verziókban, vagy akár az eddigi legnagyobb, 437- colos 8K verziókban is.

Samsung Flip 2: Egyszerűbb csapatmunka

A Samsung Flip 2 egy intuitívan és egyszerűen használható digitális tábla, amely sokféle módon alkalmazható például vállalati, oktatási, kreatív, kiskereskedelmi és további területeken. A Flip újabb verziója elhozza az eredeti modell leghasznosabb funkcióit és továbbfejlesztett formatervezéssel, valamint további új megoldásokkal még eredményesebbé teheti az együttműködéseket, a megosztást és a kreatív gondolkodást.

Annak érdekében, hogy a különböző helyeken tartózkodó felhasználók között is hatékony legyen a kapcsolat, a Samsung a piacvezető Cisco Webex-szel együttműködve elhozza a Flip 2-re az innovatív Webex Teams és Webex Roomkit Mini szolgáltatásokat. A 2020-as ISE kiállításon is tesztelhető, a Flipre előre telepített Webex alkalmazások teljeskörű szolgáltatáscsomagot jelentenek. A Flipen megtalálható Webex programok intuitív felhasználói élményt nyújtanak, miközben lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy pár egyszerű mozdulattal könnyedén válthassanak a táblázatok, találkozók, prezentációk és a kétirányú táblák között. A kifejezetten távoli együttműködésekre szánt Webex Teams lehetővé teszi, hogy a felhasználók bárhonnan csatlakozhassanak a megbeszéléshez és biztosítja a valós idejű együttműködés lehetőségét.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?